Travel için tanınan süre ne kadardır?

 

İş sözleşmenizin sona erdiği tarihten itibaren 1 ay kalabilirsiniz.Bu size Amerika Birleşik Devletleri tarafından tanınan yasal hakkınızdır.Fakat bu süre bitince dönmenizi öneririz yasal kalma izniniz sona eriyor ve sınır dışı edilebilirsiniz.